“Дневне новине“, “Седмица“, “Пинк“, ДПС и Нова ударнички у кампањи за отимање српског држављанства функционерима Демократа

1
616

Режимске “Дневне новине“ започеле су данас кампању за линч још једног високог функционера Демократа, овога пута посланика Мијомира Пејовића. Харангу је “ојачао“ портал Нове “Седмица“ који је наводе “Дневних новина“ пласирао као стопостотну истину и пренио текст без иједног редакцијског коментара или сумње у истинитост навода из “Дневних новина“. Касније је “Пинк“ докусурио “истину“.

Ремимске “Дневне новине“ и гласило Нове “Седмица“ у слово заједнички јутрос јављају:

Демократе имају озбиљан проблем са својим високим функционерима и њиховим држављанством. Осим Владимира Јокића, предсједника которске општине, који је био држављанин Републике Србије у вријеме када се нашао на одборничкој листи за локалне изборе и када је биран за предсједника, српско држављанство у вријеме парламентарних избора имао је нико други до посланик у Скупштини Црне Горе из ове партије Мијомир Пејовић.

Медијски “заступници“ ДПС-а и Нове затим злоупотребљавају личне податке Мијомира Пејовића и пласирају их цјелокупној јавности. Потом се инсинуира на Пејовићев рачун као у вријеме “Побједе“ и ТВЦГ-а деведесетих:

Пејовић је у будвански парламент ушао као одборник Социјалистичке народне партије, и то на изборима 2009, а потом на изборима 2012. године. СНП је очигледно имала високо мишљење о Пејовићу, па му је повјерила функцију предсједника одборничког клуба у сазиву СО Будва од 2012. до 2016. године. Пејовић је, међутим, почетком 2015. године напустио СНП због “недостатка подршке” његовој и борби његових другова против организованог криминала у Будви, односно “игнорисања те борбе”.

“Чувари“ ћирилице

Антисрпство!

 

Ипак, слиједи највећи бисер “Дневних новина“:

 – Кршећи Устав и законе државе Црне Горе, и варајући бираче, СНП и Демократе су му дали повјерење. Да ли су у тим партијама знали да њихов кандидат и фаворит за локални и државни парламент нема право ни да буде на бирачком списку, а камоли да се нађе на изборној листи и високим позицијама, остаје непознаница. У сваком случају, Демократама изгледа не фали српских држављана.

 Умјесто закључка

 

Поставља се врло проблeмaтично питање – од када то Новој “пријају“ памфлети у којима се нападају српски држављани?

Мало је рећи – срамно!

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here