ОПТУЖБА Специјални савјетник Андрије Мандића тврди да је Горан Даниловић “смјестио“ 45 пушака за државни удар!

5
2130

Жељко Радиновић, по сопственом признању члан свих органа Нове и специјални савјетник Андрије Мандића, оптужио је Горана Даниловића да је одговоран за “изузимање“ 45 пушака које су, наводно, имале значај током државног удара.

На профилу лидера Демоса, изиритиран предлогом да жена буде опозициони кандидат за предсједника Црне Горе, Радиновић “удара“ на Даниловића. Портал УЈЕДИЊЕЊЕ интегрално и са граматичким грешкама које је начинио сам савјетник, преноси Радиновићеве оптужбе. Извињавамо се због експлицитне терминологије непримјерене читаоцима млађим од 18 година и граматичких грешака којима обилује Радиновићев памфлет. Зато смо одлучили да због јавности интегрално пренесемо ставове Жељка Радиновића, уз приложену скенирану верзију.

Горанеее знаш ме, читај или не читај јебемесе. Око поднева си са „братом“комуницирао !!!! Слушај брате Србски , задужени си за складишта наоружања ниси за УП Горане теби као човјеку , легалисти, Србину ! Јеси знао шта ти секретар ради ?, “начиње“ Радиновић Даниловића који га, потом, пита:

Не разумијем Жељко о чему причате? С ким сам комуницирао и кад?

Након тога, Радиновић појашњава питање:

Да ли си Пејановићу дао реверес за оружје ? Да ли си дао овлашћење истом човјеку за бирачки списак ? Горане брате ти си опозициони министар , знам да се понекад не питаш или не знаш за твоје људе који су под твојом ингеренцијом. Горане шта би урадио као опозиција ? Друго секретар изузима 45 пушака а ти не знаш,ок али ми реци зашто си био задужен ?

Потом Радиновић изиритирано “наређује“:

Даниловићу дужан си Црногорској јавности објаснити гледе тог догађаја, врло добро знаш да те питам као грађанина и подржаваоц ДФ !

Даниловић се “брани“, између осталог и на овај начин:

Ситна лаж је да сам ја дао овлашћење Пејановићу да потпише бирачки списак јер цијела Црна Гора зна да сам одбио ја да га потпишем, а да је Влада одредила да то уради секретар МуП-а. Министар ни тада ни данас не располаже са наоружањем, нити издаје реверсе нити одређује гдје се чува, нити има та овлаштења. А шта сам ја чинио саопштио сам јавно безброј пута. Саопштио и то да Управа полиције није сарађивала са министром, да је директор одбио да дође на састанак, да би због тога био разријешен у свакој земљи, а да је код нас Влада одбила да га разријеши по мом предлогу и то који дан и седмицу цијелу прије дана избора. Ја међутим мислим да има оних који су очигледно знали све, макар накнадно, око „државног удара“ па би ваљало питати њих. Ту мислим на званичнике Владе Србије која је преко БиА данима потом достављала „доказе“!?

Специјални савјетник је, очито у име Фронта, закључио:

Можеш ли ми а знаш да нисам н езнавен објаснити да један секретар МУП-а потписује реверс !!! Не Управе полиције него МУП-а ? Ок знам да се ниси питао много… Не видим разлог да не реагујеш званично и кажеш Грађани ЦГ ј анемам везе са мојим секретаром то ко има тице знају 😉 Горане… одрасли смо људи и свима нама је циљ рушење овога режима , јбг. неко мисли другачије од тебе или мене али ти си човјече ушао у ВИП и да нешто контролишеш ???? ОК ниси знао а јели дужност да те неко обајести као Министра ? Нису , ало крвична пријава и себе можеш да скинеш са дневног реда. Горане… сада ћу ти рећи отворено и знам да се све гледа и преноси јебемесе , слушај Андрија Мандић је мој млађи брат ! Знаш ли зашто ? Прошао сам тежак период са тим момком, и можда је мој амаленкст учествовала у његовим почецима политичким. Слушај али озбиљно изађи пред јавност и кажи ( није наредба) ја се нисам питао са МУП*ом колико ви 🙂 Горане ушао си у ВИП и стално ћу те подсјећати на то можеш неким залудњим правницима причати бајке и басне мени разумноме не. Моја је поента да си могао то лудило да зауставиш и да будеш историјска личност јбг. твој избор !

Портал УЈЕДИЊЕЊЕ се интересовао зашто је Даниловић прекинуо полемику са савјетником Андрије Мандића, те да ли то, заправо, значи да је Радиновић у праву. Зато смо веома блиског сарадника Горана Даниловића упитали за коментар и добили следећи одговор на Вајберу:

“Наш предсједник је уочио да је коментаре писало лице под јаком дозом алкохола. Знајући да породица Андрије Мандића и Керовођа “Митар Ковачевић“ константно хушкају на зло господина Радиновића, инсистирали смо да наш пријатељ Даниловић одустане од даље полемике. Сви знамо да Радиновићу из Нове и породице Мандић дневно дају од пет до десет евра за лозу и пиво које понекад пије испред продавница јер носи отварач са собом. Такође га воде и на пријеме због бесплатног алкохола. Претпостављајући да је Радиновић синоћ реговао под дејством алкохолних опијата, односно “ватрене водице“ и због дневног хушкања од стране ширег круга сплеткама опхрване породице Мандић и Керовође (како га Ви на порталу зовете), наговорили смо бившег и, надамо се, будућег министра да не полемише са човјеком у апокалиптичној фази делиријум тременса“, закључују у Демосу који чека решење.

Живот као парадокс и искушење, по Божијем промислу: свашточиње се фотографишу са иконама

5 КОМЕНТАРА

  1. OVO NIŠTA NIJE TAČNO. POLICIJA JE SMJESTILA ORUŽJE IZ MAGACINA U KUĆU NAČELNIKA KRIMI SLUŽBE NA STAROM AERODRUMU, I PO DOGOVORU SDT KATNIĆA TREBALI SU DA NAMAME GENERALA DIKIČA DA UDJE DA POPIJE RAKIJU. SREČOM RAKIJU NE PIJE. KATNIĆA TREBA HAPSITIĆ

  2. Радиновић ми је комшија, знам га преко 40-ак година веће сплачине нијесам упознао. Поћерао је био пушком неке раднике који су зарђивали за хљеб само зато што су (моја примједба) хтјели да направе паузу за јело… ни воде им није давао но им је говорио купујте.
    Срамно!

  3. Nije izdržao katnić da pita Dikića :A zašto nijeste ušli da popijete rakiju? Ne može prežaliti što ovaj nije ušao pa da ga uhapsi i tad ga već nebi niko oprao od novinskih natpisa : Uhvaćen u magacinu oružja, ili uhvaćen dok se spramao da podijeli oružje… Ovako katnić ostade za sprdnju…

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here