УРНЕБЕС Керовођа и Вучуровић славе са “шпијуном из Пипера“ Јевремом Брковићем, Медојевић их оптужује да су “приведени“ Ђукановићу и Марковићу

5
1673

Медојевић: Док Чађо, Вуја, Жељко и Момир невини леже у затвору, мафија точи шампањац!

На теревенци коју је синоћ организовао медиј Друге Фамилије Вијести, посланици Демократског фронта Славен Радуновић – Керовођа и Јоле Вучуровић славили су са “шпијуном из Пипера“, екс–предсједником ДАНУ-а Јевремом Брковићем, о чему свједочи фотографија којом портал УЈЕДИЊЕЊЕ кити овај прилог.

Јуче…

У исто вријеме, Небојша Медојевић, лидер Покрета за промјене, који не иде на састанке са Душком Марковићем, оптужио је колеге из Посланичког клуба Демократског фронта Керовођу и Вучуровића, Јеврема Брковића, Жељка Ивановића, Мишка Перовића и делегацију ДПС-а. Он је рекао да су Керовођа и Вучуровић “приведени“ Милу Ђукановићу и Марковићу:

“Ево зашто се мафијашки режим који је опљачкао ову земљу и разорио морал нације још одржава на власти. Централа за разбијање опозиције и привођење опозиционих партија Ђукановићу и Марковићу! Основани да сачувају систем и режим. Док Чађо, Вуја, Жељко и Момир невини леже у затвору, мафија точи шампањац и слави пропаст ове државе и народа. Само сложно! Само јако!“

…и синоћ

Прије него је Медојевић поставио ову објаву, активиста Фронта из Никшића Спасоје Томић оптужио је Демократе и Миодрага Лекића да присуствују прослави са Миливојем Катнићем и Жељком Ивановићем. Томић је, иначе, познат као бот те коалиције који за напојницу од пет евра “олајава“, као вегара, свакога након наређења Милутина Ђукановића, Керовође и Мандова. Увече за тих пет евра купује џоинт, хљеба и мармеладе.

…цијеле ноћи…

Компанија Вијести прије неколико мјесеци блокирала је рачун Демократског фронта, а Андрија Мандић их је тада оптужио да су то урадили по наредби његовог кума Мила Ђукановића. Јуче је Жељко Ивановић, “мозак“ операције блокирања рачуна ДФ-а, разговарао са Душком Марковићем, а Мандић и Предраг Булатовић прекјуче!

Иначе, Андрија Мандић је најавио, 18. јула, почетак протеста против ненарадног режима за 1. септембар!

Керовођин ФБ статус, дио конспиративне акције “Мамлаз“

Синоћ банкет, јутрос најава повратка у Скупштину Црне Горе. Протеста нема.

Црна Гора је у НАТО пакту.

Пије се шампањац.

5 КОМЕНТАРА

  1. Пази како Славенко гледа у Абазовића. Па се онда људи чуде како то да је његов син геј активиста. Ивер не пада далеко од кладе. Још је окренуо задњицу геј министру Јанку Љумовићу, ако добро видим са ове доње фотке.

    Има ли више информација, је ли Јеврема и Мираша само протоколарно поздравио или их је цјеливао у јуначке деснице?

    Ову вијест и слике треба држати на насловној страни до следећих избора.

  2. Varijanta koja je u igri je da Mandica lome sve dok ne pristane da udje u vladu a plan B je da u slucaju da liberal ili bosnjaci napuste vladu zbog nepostovanja sporazuma uleti Danilovic i Radonjic i joker Damjanovic i vlada istraje do kraja mandata. Realno kako bi mogla da se rijesi situacija ako Dps bude vidio da ce da izgubi na izborima uhapsice Mandica , Knezevica i ove iz DF. Zeli nemire front izlazi na ulicu eto sukoba sa policijom i svijetu se prikazuje slika da opozicija zeli da destabilizuje CG! Ako Demokrate + Demos (Miodrag Lekic) + Sdp + Ura + Snp izadju u koaliciji i budu imali jednog predsjednickog kandidata DF mora to da podrzi ako ne onda nestaje ko pozitivna!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here