НЕОПРОСТИВО Новинар Ин4с-а: Амбасадор Србије у Црној Гори је шпијун и издајник!

3
1353

“Операција Бингулац“ (други дио)

Мишко Јовановић са Мандићем

Јовановић: Угледни српски адвокат разобличио шпијунско-издајничку улогу антисрпског амбасадора. Истини за вољу, није то ништа што одступа од активности овог амбасадора током читавог његовог мандата.“

******************************************************************

Миленко–Мишко Јовановић, новинар и колумниста портала Ин4$с  брутално је извријеђао амбасадора Србије у Подгорици Зорана Бингулца.

Јовановић, иначе политички интимус лидера Нове Андрије Мандића, написао је бљутави статус па је на свој ФБ зид залијепио памфлет кога је на Ин4$с-у против Зорана Бингулца поставио Гојко Раичевић, власник овог пропагандног и плаћеничког портала. У тексту у коме је Бингулац “брат Срећка Шојића“, изнесене су бројне увреде, баш као и у идентичној “потјерници“ коју је објавила Седмица, такође гласило Нове.

Имали смо намјеру у најави “статуса“ кога ћете ускоро прочитати да некако превалимо да је, у мјери у којој је Мандићев политички интимус, Јовановић и Раичевићев новинарски интимус. Међутим, колегиница из редакције је протестовала и увјерила нас да је уредник Ин4$с-а неспособан “новинар“ коме је она својевремено писала текстове, док је радила у Ин4$с-у, које је он потписивао. Уважили смо и њен крајњи аргумент – човјек који је прве паре, по свједочењу Андрије Мандића, зарадио шибицарењем, не може бити  новинар. Не дозвољава новинарска етика.

Мишко Јовановић са шибицаром Гојком Раичевићем

У сваком случају, Миленко–Мишко Јовановић, овако је срамно напао српског амбасадора:

Угледни српски адвокат разобличио шпијунско-издајничку улогу антисрпског амбасадора. Истини за вољу, није то ништа што одступа од активности овог амбасадора током читавог његовог мандата.“

Замислите колико вам морално винкло мора бити помјерено из вертикале да бисте нападали амбасадора своје матичне државе. И то оне државе чију сте територију напустили када је било најтеже њеном народу, па још као кадар патриотске Социјалистичке партије Србије.

Нека се зна, Бингулац није свети човјек. Такође, не постоји медиј у Црној Гори који отвореније напада Александра Вучића и његове напредњаке од портала УЈЕДИЊЕЊЕ. Заправо, нико други не смије ни да их напада. Сви очекују, а Гојко Раичевић и добија мрвице са стола господара Вучића. Гојко добија масне мрвице, да се разумијемо, јер се тешко привикава на вегетаријански начин исхране. Заборавио је, очито, шта је јео прије донација Владе Србије!

Гојко и Миленко–Мишко одлично знају да амбасадор у Црној Гори поступа по инструкцијама Министарства спољних послова Србије и савршено разумију у чијој је надлежности тај ресор. Само се праве “мутави“. Знају и да амбасадор није сједио скрштених руку, да је обичним људима у Црној Гори доста помогао, поготово око држављанстава. Обични људи, са дневним потребама, које нијесу интересовање ИН4$с-а и ДФ-а, имају ријечи похвале за Зорана Бонгулца.

Јовановић, уосталом, има, по сопственом признању, пријатељски однос са Ивицом Дачићем. Лако је, може све да провјери.

Али, не, ако нема да капље Гојку и дружини колико би они хтјели, онда се креће са нападима. Интересантно – никада идеолошким, него искључиво оним због неостварених финансијских прохтјева. Јер – Ин4$с финансира (и) Нова, а то што Бингулац неће да буде на страни Андрије Мандића, може да значи да Гојку временом, како се Нова буде урушавала, те паре могу да пресуше. 

Раичевић са амбасадором док је очекивао да ће више да “помузе“

Сјетимо се – некада се Гојко поносно сликао са амбасадором, данас је амбасадор “бингулица“. То је образ старе Црне Горе и његовог пајтоса Јовановића који је, из завјетрине у Подгорици и Сутомору, позивао Србе да поштују Тачијев и Харадинајев попис становништва о чему прилажемо и доказ.  Данас вјерује да буљук “избјеглих“ кадрова  са Космета који се налазе у Влади Србије као помоћници или директори разних агенција, могу да лобирају Андрији Мандићу за смјену Зорана Бингулца. Тај “изузетно јак лоби“ оних који су утекли са Космета и данас позивају да се гласа на изборима које организује некадашња “ОВК“, треба да се покрију ушима! Данас су, између осталог, и Мандићев “канал“ против Бингулца. А њихова подршка зна и да кошта. Свјестан је Мандов тога.

Јовановић легализује шиптарски попис на “Косову“

Углавном, очекивања се нису остварила. Бингулац је одбио да буде члан Демократског фронта. Можда и зато што је чиновник интереса Србије, у пуном смислу те ријечи.

Можда и зато што је почео да схвата да Демократски фронт, Ин4$с и остале јајаре Србију доживљавају као краву музару!

Просторије у којима се налази “редакција“ ИН4$с-а плаћају порески обвезници Србије. У њима је током избора био и штаб Демократског фронта кога је гласао тек сваки четврти Србин који је изашао на државне изборе. Неостварени људи који се представљају као новинари нападају Бингулца који се, са двадесетак година живота, остварио као врхунски фудбалер!

А да ли ће напади Раичевићевих ботова на Вучића и Владу Србије који су се умножили последњих дана, резултирати Бингулчевом капитулацијом, остаје да видимо.

Миленко Јовановић је, иначе, и предсједник Савеза расељених, избјеглих и прогнаних у Црној Гори. Локални је препознатљиви активиста Демократског фронта.

А о томе ко је, заправо, Мироје Јовановић, адвокат који брани Андрију Мандића и напада Зорана Бингулца, читајте наредних дана на порталу УЈЕДИЊЕЊЕ.

3 КОМЕНТАРА

  1. Muze Go$a pare srpskih poreskih obveznika evo deset godina, gdje god ima para tu je i on da očopli malo kao borac za prava Srba na portalu koji ponekad pročita i 300 ljudi za dva dana. A Miljenko muze slabije jer Go$a mrzi Poluvojvodu iz dna duše samo ne smije da mu se zamjera, za razliku od Miljenka koji sanja da postanje njegov kerovođa umjesto Bubke

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here