БРЛОГ Демократски фронт: Изоловати Бечића по сваку цијену!

4
12475

Увлаче Даниловићев дио Демоса, УРА-у и СНП у сукоб са Демократама и “Даном“ због предсједничких избора

Лидери Демократског фронта Предраг Булатовић, Небојша Мадојевић и Андрија Мандић траже најефектнији начин да уђу у “пожељно најприземнији окршај“ са Демократама и дневним новинама “Дан“ уочи предсједничких избора на прољеће наредне календарске године. Циљ је, по цијену сопствене штете, огадити народу и ДАН и Демократе, сазнаје портал УЈЕДИЊЕЊЕ у централи ДФ-а.

Суштински лидер Демократске народне партије Предраг Булатовић тврди да нико из ДФ-а нема шансе да освоји 7 одсто на предсједничким изборима. Овај чувени стручњак за инжењеринг у бирачком тијелу сугерисао је колегама да, након анкете по којој је Алекса Бечић пет и по пута јачи од Андрије Мандића, учине сваки могући уступак свима у парламентарној опозицији само под једним условом – да лидер Демократа не буде предсједнички кандидат удружене опозиције, то јест да буде изолован.

Извор портала УЈЕДИЊЕЊЕ из Нове подсјећа да је Булатовић познат и као стручњак јединствене Демократске партије социјалиста за изборне крађе и идејни творац свих изборних манипулација јединственог ДПС-а чије се последице и данас осјећају. Д’Онтов количник је његов изум из 1996. када је брутално полупежао Народну слогу.

Зато је стари лисац Булатовић предложио да се у тој коалицији не двоуме чак и ако УРА предложи некога за предсједничког кандидата, под условом да је близак тој партији и да није члан руководства.

Андрија Мандић је предложио увођење СНП-а и Горана Даниловића у причу.

“Он је на састанку био потпуно отворен. Сугерисао је да ДФ понуди преговоре цијелој опозицији са циљем да у првом кругу за столом, почетком септембра, буду и Демократе. Онда би ДФ СНП-у и Даниловићевом Демосу дао понуду која се не одбија, како би учествовали и у другом кругу преговора. Очекивано је да Демократе напусте преговоре након првог круга, али их ми можемо са Даниловићем и СНП-ом изоловати. Важно је само – увући их у причу“, тврди наш саговорник и цитира Мандићеве ријечи са састанка:

“Ни СНП, ни овај полицијски издајник од Даниловића, немају цензус. Такви су, какви су. Али, морамо бити широке руке. СНП-у понудити три загарантована мандата са наше листе, а Даниловићу два или један. У почетку два, а када прођу предсједнички избори један по принципу – узми или остави. И боље да остави! Они би, заузврат, сада морали да прихвате нашег кандидата за предсједника Црне Горе, нестраначког кандидата, одмах након првог круга и да умјесто нас ратују саопштењима са Демократама. Тиме ћемо Даниловића увући и у сукоб са Даном, а СНП осушити јер ће онда и они изгубити комуникацију са Николом Марковићем и Младеном Милутиновићем!“

Предраг Булатовић је “израчунао“ да ће, уколико Бечић буде “одрађен“ и не изађе на предсједничке изборе, обрачун са њим од априла наредне године бити “игра мачке и миша“.

“Треба само да проигравамо са фракцијом Душка Марковића у ДПС-у. Као што смо радили и до сада. Ја и Андрија наставићемо да одржавамо тај контакт. Мали ће бити неутралисан ако сву опозицију будемо имали за савезника против Бечића“, устврдио је Булатовић који није био озвучен на овом састанку.

4 КОМЕНТАРА

 1. ДОСТА ДЕМАГОГИЈЕ, ДОСТА ФОЛИРАНТИ, СЈАШИТЕ СА ГРБАЧЕ НАРОДА.
  ВАШИ ФУКАРЛУЦИ СУ ПРОШЛОСТ. ЈЕБО ВАС ДАНИЛОВИЋ И СНП.
  МЛАДИ БЕЧИЋ ЈЕ НАДА. ПОШТЕН, ЧАСТАН, ЗА РАЗЛИКУ ОД ВАС.
  ШТА ФАЛИ СРПСКОЈ ЛИСТИ, ПЕНЗИОНЕРИМА, ИНВАЛИДИУМА, СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИМ…..НАА НЈИХ СЕ МОРА РАЧУНАТ…

 2. Демократе неодољиво подсјећају на Позитивну. Алекса је миљеник Маргарет Ен Ујехаре. Дакле по сваку цијену га елиминисати.

  • А не подсећају на ПзП? Зар Медојевић својевремено није био миљеник америчких дипломата? Зар му се и даље не причињавају ткз `антинато-проруски` фактори у овој карикатури од црногорске војске?
   Зар он не признаје јавно да је за НАТО?
   Одакле тај пиједестал моралних судија кад коалирате са највећим антисрпским колаборантима црногорског режима и црногорског националног пројекта?
   Маните нас више ваших идиотских фраза о смени режима, демократизацији Црне Горе и накнадном решавању српског питања. На истој сте идеолошкој равни као и усташке Вијести. Хоћемо права за Србе сада. Хоћемо поштен удео у прерасподели добара.
   Времена више нема, ви сте своје прилике проћердали небројено пута у последњих 25 година. Склоните нам се са грбаче!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here