Андрија Мандић: Гојко Раичевићу, незасита фукаро, уклони са портала саопштење Српске коалиције или првог септембра нема пара!

1
3450

Лидер Нове Андрија Мандић брутално је у недјељу извријеђао уредника портала Ин4$с из Подгорице Гојка Раичевића, портвдило је порталу УЈЕДИЊЕЊЕ више инсајдера из Нове. Наиме, запослени из редакције овога портала (име и презиме познати порталу УЈЕДИЊЕЊЕ) поставио је у недјељу, у позним јутарњим сатима изјаву функционера Српске коалиције Славка Фуштића у којој је најавио да ће тај савез имати свог предсједничког кандидата.

Црно на бијело: “остатак“ изјаве Српске коалиције на Ин4$с-у након Мандићеве интервенције (обратити пажњу на линк са презименом функционера Српске коалиције у врху “замрзнуте“ слике са Ин4$с-а)

 

Извор портала УЈЕДИЊЕЊЕ из Нове српске демократије тврди да је Андрија Мандић замало добио “нервни слом“ када је, на Ин4$с-у, видио текст: “Фуштић: Српска коалиција има предсједничког кандидата“ и одмах је звао Славена Радуновића са намјером да га обавијести “коме, свакога првог у мјесецу, лично даје 1.000 евра страначких пара“. С обзиром да је популарни “Керовођа“ био ван домета, Мандић се, док је “гулио“ лозу, са поприлично “замућеним“ очима и у друштву тројице активиста Демократског фронта, директно обратио Раичевићу након што му се овај јавио на “друго звоњење“ мобилног телефона:

“Слушај, Гојко Раичевићу, незасита фукаро, уклони са Ин4с-а ово Фуштићево саопштење или 1. септембра нећег гледати једног цента! Је ли ти ово, дебела гузице, “хвала“ што сам ти финансирао пут на Фрушку Гору прије два мјесеца?“, рекао је у даху Мандић док се клатио на столици. Кољена му су одскакала, кажу наши саговорници – горе-доље, и све то у брзом ритму подстакнуто трзајима стопала, јер није могао да сакрије нервозу. Што од шока кога је изазвао Раичевић кога је Мандић наставио да вријеђа, називајући га “крметом“ и “олињалом шпијунчином“, што од алкохола, глас и руке су му дрхтали као лист на вјетру!

“Немој да ми упадаш у ријеч. Ти одлично знаш да знам све о теби, знам како су те кумови Цигани из Француске финансирали, знам како си зарађивао са њима постављајући по три шибице и оне алуминијумске куглице, варајући народ по Европи. Другима можеш, али мени немој да глумиш данас новинара и политичара, шибицару један! Ако ‘оћеш да ти се зна и како си постављао прислушне уређаје у централу Српске народне странке, на Старом аеродрому, прије него те је Горан Даниловић изногетао из Извршног одбора и избацио из странке, само настави да се играш“, урлао је Мандић. Услиједио је и савјет:

“Смири се, понаљам ти, послушај ме и смири се. Сједи фино са осталим ботовима и куцај коментаре против Српске коалиције, Демократа, Даниловића и осталих. За друго нијеси, а та ти обавеза улази у апанажу коју добијаш. Буди добар и јави се током дана Славену да ти да тезе“, каже свједок.

Увече, додаје он, изашла је десетина коментара против најаве предсједничког кандидата Српске коалиције на Ин4$с-у, већину је несрећни Гојко морао да куца и то на чланцима који немају везе са Фуштићевом изјавом.

“То је цијена људсковине и парчета хљеба у данашњој Црној Гори“, закључује трећи од наших саговорника са тужним изразом лица и моли портал УЈЕДИЊЕЊЕ да објави неколико прича везаних за однос Андрије Мандића и Гојка Раичевића, укључујући “војводине“ приче против једног члана Раичевићеве уже фамилије.

Гојко одлично зна – које(г)! Зато – пссссст, сплачино!

“Мада, то и неће бити ексклузива јер те приче зна 200 људи везаних за бивши СНС, али нека их и читава јавност зна, нека читају и ови запослени у Гојковом порталу кога финансира Нова, мада у задње вријеме и један човјек из Котора, ради чега је бранио Владимира Јокића чак и када му је Нова смјештала одузимање држављанства“, све је што нам је савјеровао “главни“ инсајдер из Нове, додајући да је истога дана Гојко Синђи “штеловао“ црвену кравату и “посадио“ га, на фотомонтажи, поред Бечића.

Фрушка Гора, почетак јула 2017: Гојко Раичевић љетује Мандићевим парама (дијелу запослених у Матици и Ин4$с-у рекао да је  “тренутно“ у Старој Црној Гори)

1 КОМЕНТАР

 1. PORUKA MANDICU

  SUZAMA SE BOJ NE BIJE
  NIT SE IKAD BIO PRIJE
  NIT ZA GLADJU SE POSEZE
  NO JUNASTVOM MOJ >VITEZE<

  DAJ NE BRUKAJ PLEME SLAVNO
  SRBSKO PLEME STAROSTAVNO
  GLADJU NECES POSTIC NISTA
  NO SE DIZI SA BUNJISTA.

  VIDIS KAKO JO4IC MARA
  MUSKIM GLASOM PROGOVARA
  A TI NEMAS DRUGU ZELJU
  PA ZASJEO U FOTELJU.

  VOJVODSTVA TI NE BRUKAJ SE
  STA SA GLADJU DOBIJA SE
  PRAZNA TRBA SUPLJA GLAVA
  TO SRBINA NE SPASAVA.

  DRAGO CICMIL BUDVA

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here