Андрија Мандић: Гојко Раичевићу, незасита фукаро, уклони са портала саопштење Српске коалиције или првог септембра нема пара!

1
3043

Лидер Нове Андрија Мандић брутално је у недјељу извријеђао уредника портала Ин4$с из Подгорице Гојка Раичевића, портвдило је порталу УЈЕДИЊЕЊЕ више инсајдера из Нове. Наиме, запослени из редакције овога портала (име и презиме познати порталу УЈЕДИЊЕЊЕ) поставио је у недјељу, у позним јутарњим сатима изјаву функционера Српске коалиције Славка Фуштића у којој је најавио да ће тај савез имати свог предсједничког кандидата.

Црно на бијело: “остатак“ изјаве Српске коалиције на Ин4$с-у након Мандићеве интервенције (обратити пажњу на линк са презименом функционера Српске коалиције у врху “замрзнуте“ слике са Ин4$с-а)

Извор портала УЈЕДИЊЕЊЕ из Нове српске демократије тврди да је Андрија Мандић замало добио “нервни слом“ када је, на Ин4$с-у, видио текст: “Фуштић: Српска коалиција има предсједничког кандидата“ и одмах је звао Славена Радуновића са намјером да га обавијести “коме, свакога првог у мјесецу, лично даје 1.000 евра страначких пара“. С обзиром да је популарни “Керовођа“ био ван домета, Мандић се, док је “гулио“ лозу, са поприлично “замућеним“ очима и у друштву тројице активиста Демократског фронта, директно обратио Раичевићу након што му се овај јавио на “друго звоњење“ мобилног телефона:

“Слушај, Гојко Раичевићу, незасита фукаро, уклони са Ин4с-а ово Фуштићево саопштење или 1. септембра нећег гледати једног цента! Је ли ти ово, дебела гузице, “хвала“ што сам ти финансирао пут на Фрушку Гору прије два мјесеца?“, рекао је у даху Мандић док се клатио на столици. Кољена му су одскакала, кажу наши саговорници – горе-доље, и све то у брзом ритму подстакнуто трзајима стопала, јер није могао да сакрије нервозу. Што од шока кога је изазвао Раичевић кога је Мандић наставио да вријеђа, називајући га “крметом“ и “олињалом шпијунчином“, што од алкохола, глас и руке су му дрхтали као лист на вјетру!

“Немој да ми упадаш у ријеч. Ти одлично знаш да знам све о теби, знам како су те кумови Цигани из Француске финансирали, знам како си зарађивао са њима постављајући по три шибице и оне алуминијумске куглице, варајући народ по Европи. Другима можеш, али мени немој да глумиш данас новинара и политичара, шибицару један! Ако ‘оћеш да ти се зна и како си постављао прислушне уређаје у централу Српске народне странке, на Старом аеродрому, прије него те је Горан Даниловић изногетао из Извршног одбора и избацио из странке, само настави да се играш“, урлао је Мандић. Услиједио је и савјет:

“Смири се, понаљам ти, послушај ме и смири се. Сједи фино са осталим ботовима и куцај коментаре против Српске коалиције, Демократа, Даниловића и осталих. За друго нијеси, а та ти обавеза улази у апанажу коју добијаш. Буди добар и јави се током дана Славену да ти да тезе“, каже свједок.

Увече, додаје он, изашла је десетина коментара против најаве предсједничког кандидата Српске коалиције на Ин4$с-у, већину је несрећни Гојко морао да куца и то на чланцима који немају везе са Фуштићевом изјавом.

“То је цијена људсковине и парчета хљеба у данашњој Црној Гори“, закључује трећи од наших саговорника са тужним изразом лица и моли портал УЈЕДИЊЕЊЕ да објави неколико прича везаних за однос Андрије Мандића и Гојка Раичевића, укључујући “војводине“ приче против једног члана Раичевићеве уже фамилије.

Гојко одлично зна – које(г)! Зато – пссссст, сплачино!

“Мада, то и неће бити ексклузива јер те приче зна 200 људи везаних за бивши СНС, али нека их и читава јавност зна, нека читају и ови запослени у Гојковом порталу кога финансира Нова, мада у задње вријеме и један човјек из Котора, ради чега је бранио Владимира Јокића чак и када му је Нова смјештала одузимање држављанства“, све је што нам је савјеровао “главни“ инсајдер из Нове, додајући да је истога дана Гојко Синђи “штеловао“ црвену кравату и “посадио“ га, на фотомонтажи, поред Бечића.

Фрушка Гора, почетак јула 2017: Гојко Раичевић љетује Мандићевим парама (дијелу запослених у Матици и Ин4$с-у рекао да је  “тренутно“ у Старој Црној Гори)

1 КОМЕНТАР

1. PORUKA MANDICU

SUZAMA SE BOJ NE BIJE
    NIT SE IKAD BIO PRIJE
    NIT ZA GLADJU SE POSEZE
    NO JUNASTVOM MOJ >VITEZE<

DAJ NE BRUKAJ PLEME SLAVNO
    SRBSKO PLEME STAROSTAVNO
    GLADJU NECES POSTIC NISTA
    NO SE DIZI SA BUNJISTA.

VIDIS KAKO JO4IC MARA
    MUSKIM GLASOM PROGOVARA
    A TI NEMAS DRUGU ZELJU
    PA ZASJEO U FOTELJU.

VOJVODSTVA TI NE BRUKAJ SE
    STA SA GLADJU DOBIJA SE
    PRAZNA TRBA SUPLJA GLAVA
    TO SRBINA NE SPASAVA.

DRAGO CICMIL BUDVA

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!