Посао за Специјалног државног тужиоца у СНП-у, криминална организација злоупотребљавала и Милићев потпис

1
472

Запослени преко портала УЈЕДИЊЕЊЕ моле Јоковића да потпише налог за плате

У централи Социјалистичке народне партије, тзв. “бараци“, сви су примили плате, док се остали запослени, било у подгоричком Градском одбору или општинским канцеларијама по Црној Гори “муче без потребе и малтретирају прије свега своје породице“.

“По општинским одборима и другим секторима у партији, радници нису примили и по двије зараде, а последња је исплаћена непосредно пред Конгрес на коме је Владимир Јоковић побиједио Снежану Јоницу. И тада су прво измирене обевезе према лојалним, а прије Конгреса, у јуну је и страначко рачуноводство пребачено у бараку, како би било на дохват руке онима који су контролисали централу – Снежани Јоници, Спасоју Ковачевићу и Јелени Раденовић“, тврди други избор из редова СНП-а.

На питање портала УЈЕДИЊЕЊЕ, о чему ће се то “посебно причати у септембру“, наша трећа саговорница тврди:

“О томе како је Милићев потпис за плате често фалсификован. Не браним Милића јер сам гласала против њега, али је тако. Дефинитивно, финансијско стање и пословање СНП-а у последњих десет година у континуитету је у канџама организоване криминалне групе“, увјерава она и истиче да има доста простора да дешавања у СНП-у испита и Специјално државно тужилаштво.

Profimedia, PhotoAlto

“Уколико би упоредили тренутну и имовину појединих функционера наше партије данас и прије пет година, Тужилаштво би лако уочило раскорак између стања у имовинским картонима, купљене станове, и тако даље. Најгоре од свега је што је још екстремнији раскорак између богатства разбијача СНП-а и стања у коме се сада налазимо – без финансија и шанси да сами изборимо парламентарни статус. Тога није било од када је СНП-а“, закључују саговорници портала УЈЕДИЊЕЊЕ из некада најјаче опозиционе политичке организације.

1 КОМЕНТАР

  1. Кад би овако било само СНПу па да пјевамо.
    Овога има у свим парламентарним опозиционим странкама, а покриће које им пружа систем прикривањем само је један од облика корупције. То су ткз прећутни договори, једна од тачака клаузуле за лиценцирање пожељне опозиције.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here