Славиша Чуровић: Отворена подршка Лекићу, Даниловића подржава маса ничега

0
343

Као што рекох…
Политиком се нећу бавити после јуна 2018. те кад ми истиче мандат као одборнику.Ни до тада немам намјеру да се више борим са вјетрењачама које су свуда разапете по Црној Гори.Али ову хајдучију у ДЕМОС-у, који сам оснивао,не да не могу да гледам већ је се и стидим.
Јавно сам иступио против Миодрага Лекића прошле године на ГО и стојим иза тога што сам тада рекао.Увијек сам штитио истину и тако ће бити и сада.
Лекић је направио низ грешака и никада лично нисам тражио ништа за себе од те странке,већ сам покушао да помажем и укажем на погрешне изборе,начине и тако даље,што је Миодрагу Лекићу одлично познато.
Али исто тако,Миодраг Лекић је једини,прави,изабрани предсједник и оснивач ДЕМОС-а,те поред тога што не комуницирамо,има моју пуну подршку.И људску и политичку.Увијек на страни истине,морам бити на његовој страни.
Ко хоће њега да руши,жели да сруши ДЕМОС.
Каква је то петпарачка игранка која се одиграва око његове тобожње смјене којом руководи Горан Даниловић?Зашто је сада нашао да руши Лекића,у освит нових избора и нове прекомпозиције политичке сцене у ЦГ? Какав је то пуч против човјека који му је омогућио све што је тражио и све што је мислио да ни неће бити.
Па сада Брутовски забија нож у леђа једној фигури коју ће историја Црне Горе запамтити као праведног и честитог борца за побједу опозиције,а на крају,за побједу политичке културе.
Сваки прави оснивач ДЕМОС-а мора да зна да је Лекић наивно и ван познавања црногорске политичке сцене,изигран и доведен до овога против чега се сада бори.Не познаје менталитет људи који се смију зарад личне користи.
Зато му треба дати подршку и заштити га од ове провинцијалне скаске чији писци су до јуче били његове погрешно изабране десне руке.
ДЕМОС можда нема будућности након ових потреса,али са Лекићем има шансу да опстане и преживи.Како – тако.
Са Гораном Даниловићем има само шансу да пар интересџија око њега ухљеби свој неталенат у некакву облапорну масу ничега.
С тога,уз Миодрага Лекића мора бити сваки частан члан ДЕМОСА,па и они које Даниловић својим мантрама вуче на дно са собом,морају након што то увиде да се врате у свој ДЕМОС…
Не Лекићев,већ ДЕМОС под руководством Миодрага Лекића.
А моје одлуке о небављењу политиком остају.И такође, не мијењам ни за јоту мишљење које сам Лекићу рекао на ГО ономад.Нити имам комуникацију са њим,нити намјеру да је обнављам.
Апсурдно је,али стојим уз њега када хоће да га разапну јефтиним црногорским петпарачким триковима.Истим оним којим су разапињали сви други,све друге странке у „погодном моменту“ у Црној Гори.
На страни тог „квалитета више“ нити могу,нити желим бити.
А талог професионалног бављења политиком остављам генијима који су већи и од Ловћена и од Дурмитора.Остаћу посматрач лансирања сулудости и помагач свакој суштинској истини.
Само истина нема цијену и она се мора рећи,све друго како мора и како хоће.
Па тако и ово.Па тако све убудуће.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here