Упркос пријетњи полицијом, Даниловићеви и данас иду на централу и предвиђају Демосу стечај!

0
382

Миливоје Брковић, Славен Краљевић и Никола Милић, припадници фракције Горана Даниловића у Демосу, упркос јучерашњој интервенцији полиције и данас ће ићи у партијску централу да траже новац од лидера Демоса Миодрага Лекића. То је дефинитивна одлука унутар побуњеног крила које ће на Скупштини странке, 27. августа, смијенити досадашњег предсједника Демоса, потврђено је порталу УЈЕДИЊЕЊЕ у том политичком субјекту.

Они се не обазиру на упозорења Жељка Савовића који је однедавно задужен за финансије у Демосу, а толико је добар економски стручњак да је практично “ликвидирао“ своје двије фирме, “Дендрос“ и “Савоју“. Савовић је, иначе, уочи државних избора најурен из Одборничког клуба Демократског фронта из локалног парламента у Даниловграду, јер је “ушао у власт на нивоу општине“ преко Владе изборног повјерења, контролишући финансије локалне управе. Он је био кандидат за ту функцију, не само Демоса, него и екстремно црногорског “Грађанског покрета УРА“ за кога многи у Даниловграду тврде да је кадровски заправо “национал-социјалистички“. Савовићев мандат одборника преотео је Предраг Пајовић из ДФ-а.

“Уговори на основу којих плату примају оштећени радници у Демосу, правно су ваљани и никада нису поништени. То даље значи да уколико не добијемо плате, од државних органа можемо да тражимо увођење стечаја у Демосу. Неће нама Савовић процјењивати квалитет рада с обзиром да је уништио све своје фирме и Општински одбор Демоса у Даниловграду. На изборима у свом граду не може добити ни 70 гласова. Након што је све њих, и фирме и Општински одбор, у пакету гурнуо скоро до стечаја, на добром је путу да то уради са комплетним Демосом, по овлашћењу Лекића. Ни у Даниловграду се није прославио током изборне контроле, а контролисао је, не само финансије, него и запошљавање“, кажу саговорници портала УЈЕДИЊЕЊЕ и закључују:

– Сва им је “истина“ заправо лаж! Као што су слагали у незваничној изјави за Побједу да је Данило Бешовић био у притвору три дана, а он је био затворен 42 сата, након пријаве коју је за наводне пријетње против њега поднио Владислав Дајковић, каже један од извора портала УЈЕДИЊЕЊЕ.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here