РЕАГОВАЊЕ: Лекићу, дај нам зарађено, након тога од тебе не тражимо и не очекујемо ништа

3
988

Брковић и Краљевић

Минулих 6 мјесеци у Демосу радили смо готово увијек најтеже и одговорне послове. Због тога што нијесмо стали на страну предсједника Лекића, него на страну већине у Демосу, и то са својим скромним гласом, дуже вријеме смо прогоњени и то на најбруталнији начин.
Тражимо само једну зараду, која нам се дугује и коју смо као и сви други запослени у Демосу часно одрадили. Дуже од двадесет дана молимо да нам надокнада буде исплаћена и управо толико траје малтретирање и шиканирање које никада прије у нашој странци за двије и више година постојања нисмо доживјели.
Без и једне ријечи вишка и уз претходну најаву, јуче смо дошли у централу Демоса очекујући да добијемо зарађени новац. Умјесто тога господин Лекић, заједно са неким људима који се понашају као окупатори нашег до јуче радног простора су нас извријеђали и уз то још звали полицију да нас избаци из странке коју смо оснивали. Готово је невјероватно, али полиција се понашала коректније од досадашњег предсједника наше странке. Како третира људе говори наш случај, јер управо на нама жели да покаже колико цијени нечији труд и све што смо до сада чинили за заједнички Демос. Полицијом нас није уплашио, нити му јучерашњи покушај служи на част. Нијесмо долазили у централу Демоса као било чије присталице, него као људи којима се дугује новац. Дугује се нама и нашим породицама.

Брковић у друштву новинара “Дана“ и функционера Демоса Зорана Николића

Питамо јавно господина Лекића и оне којо говоре у његово име – да ли он живи од плате и да ли може да нас разумије? Нијесмо се бунили када су нам због слободно израженог политичког става рекли да за нас док су они ту више нема мјеста. То смо прећутали али се сигурно нећемо одрећи онога што је наше. Покушај да нас неко представи као бандите и насилнике је жалостан, јер од оснивања Демоса много пута управо господина Лекића смо штитили од бандита и насилника. И сваки следећи дан када будемо ишли за своје плате, господин Лекић може позвати и полицију и медије, јер смо ми пристојни и зрели људи и од нас никоме не пријети никаква опасност. Жао нам је, ипак и то много, што су полицајци и неки други нама непознат свијет радије виђени гости у нашој централи од нас.
На крају наша једина и кључна порука је: дајте нам зарађено као и другима и оставите нас на миру, јер је вама лако да преко нас покушавате добити политичке поене, а наш једини интерес је да зарадом обрадујемо породице. Од господина Лекића, након тога, нећемо тражити ништа нити било шта очекујемо.

Запослени у ДЕМОСУ којима се дугује зарађена надоканада:
Миливоје Брковић
Славен Краљевић
Никола Милић

3 КОМЕНТАРА

  1. Pogledaj kolika je ovom Brkovicu glava ko u junca ovo glavato moze ako mu Lekic dozvoli da cisti samo ulice i to premija da mu bude . Zato Demos dozivljava katastrofu zbog kumovskih zaposljavanja koje je Danilovic uveo u stranku.

  2. Brkovicu zmijo jedna Danilovic ti je pare davao pa idi kod njega ljepotane nek ti on da novac on ti duguje.Kad ima Radonjicu Danilovic da daje da stampaju knjige po 9000 evra ima i tebi glavonjo da plati platu olosu da sam znao da primas platu jedan dan nebi bio u Demos.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here