Породица Муслиу

1
3688

Велики Вођа, пицоусти Александар Вучић, најавио је, сав озбиљан, да се, након беспућа ка Европској унији, која му је затворила врата, враћа унутрашњем дијалогу о Косову и Метохији. Без митова, легенди, без бусања у прса! Све што је у Бриселу обећао и потписао даће одмах. Преговараће, поручује. А, преговараће се на нивоу председника, поручила је бранилац српских интереса, премијерка Ана Брнабић, Хрватица.

Сви у Србији и региону, знају да је Александар син Албанца из Призрена, познатог новинара Фахри Муслиуа, који деценијама живи у Београду. Тако ће српско-албанске разговоре о потпуној капитулацији Србије водити два председника – оба Албанца. А, ко ће те преговоре признати, бар што се грађана Србије тиче? Можда смо митомани, као што нас Александар Муслиу оптужује, али истина је, Бој на Косову је био 1389. године, Милош је убио Мурата, Бајазит се прогласио султаном. Велики Везир паша Мехмед Соколовић је подигао Пећку патријаршију, његов рођени брат је био први патријарх српски.

У легенди ће само остати да су о свему овоме преговарала два Албанца. Вучић који има и српске крви и Хашим Тачи, који такође има српске корене. Обојица су здушно, као потурице, бранили Албанце. Али, што се грбаво роди, нико не исправи.

 

Таблоид, посвећен борби против мафије

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here