Извор портала УЈЕДИЊЕЊЕ из “Србија воза“: Нови састанак са ЖПЦГ у Подгорици у првом кварталу септембра

0
421

У Подгорици је постигнут договор између представника “Србија воза“ и Жељезничког превоза Црне Горе о наставку саобраћања међународног воза на релацији Београд – Бар. Најужа руководства ове двије фирме дефинисала су да ће, почевши од 9. септембра, дневни брзи међународни воз број 430 (на релацији Београд  – Бар) саобраћати од главног града Србије до Вреоца, гдје слиједи пресиједање путника у аутобусе до Ваљева. Од Ваљева до Бара – опет диретно путовање возом. У међународном возу број 431 на релацији Бар – Београд, такође је неминовно пресиједање путника у аутобусе на релацији од Ваљева до Вреоца.

Од 9-ог септембра ноћни воз ка Београду, број 438, саобраћаће тзв. “алтернативним путем“ преко Краљева и Лапова. Баш као и ноћни воз од Београда ка Бару, број 433. Комплетна понуда која је и до сада постојала: кушет, спаваћа и кола за праћење аутомобила, и даље функционише.

Извор портала УЈЕДИЊЕЊЕ из “Србија воза“ прецизира да ће нови састанак менаџмента те фирме и ЖПЦГ бити одржан у Подгорици у првом кварталу септембра како би био прецизиран план саобраћања међународних возова након завршетка ремонта пруге у Србији, 15. новембра 2017. године.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here