Лане Гутовић: Вучић зна да су сви његови сарадници обичне битанге

1
1487

Познати глумац Милан Лане Гутовић гостовао је у емисији „Интервју“, продукције „Балкан инфо“. Говорио је о политичкој ситуацији у Србији и стању које влада у дрштву. Гутовић је, као и раније, изузетно негативно говорио о председнику Србије Александру Вучићу и СНС-у.

Он је рекао да су сви Вучићеви сарадници битанге.

– Сви Вучићеви сарадницу су битанге и он зна да су битанге. Те битанге, његови сарадници, мисле да он не зна то. Он зна више од њих колике су они битанге, али мора да сарађује са њима. Мора, принуђен је, нужно је – рекао је Гутовић.

Он је рекао да западни систем бројним ограничењима укида слободу људима, али да се они лако навикавају на такве калупе. У том контексту он је објаснио и одсуство побуне у Србије због смањења плата и пензија.

Говорећи о премијеру Ани Брнабић, он је рекао да нема ништа против тога што је она лезбејка, али да му смета што је премијер.

– Она каже да је од рођења лезбејка и на то нема нико никакву примједбу, али има на то зашто је премијер. Нико нема ништа против њеног лезбејства. Ја имам кучку која је од рођења кучка, то је мој пас, и немам ништа против док ми не постане премијер – објаснио је он.

Гутовић је објаснио да Вучић нема кадар и да је Брнабићку изабрао као нешто што ће за западне земље бити најбоље решење у Србији.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here