Лекић се неће бавити политиком ако Даниловић добије Демос у поступку пред државним органима

4
616

Лидер Демоса Миодраг Лекић неће се више бавити политиком уколико његов први сарадник Горан Даниловић добије, пред државним органима, “тапију“ на ту странку. Извјесно је да ће након Ванредне изборне скупштине коју у Мојковцу организује Даниловићева фракција 27. августа, државни апарат под контролом владајуће Демократске партије социјалиста, ресорно министарство или судски органи, дати коначну ријеч око тога ко је, заправо, Демос. Тако ће још једна опозициона политичка партија, након “деобе“ правду потражити пред онима којима декларативно не вјерује ни једна фракција у њеним редовима.

Извор који је подједнако близак Лекићу и Даниловићу, прецизније речено подједнако разочаран и једним и другим, каже за портал УЈЕДИЊЕЊЕ да је потпуно јасно да ће Даниловић наставити да се бави политиком, чак и уколико Лекић остане лидер Демоса након очигледно неопходног судског процеса.

“За Лекића тврдим да се неће бавити политиком уколико Даниловић буде и званично лидер Демоса. Он има, између осталог, и веома добре везе са оцем некадашње министарке, а сада амбасадора Црне Горе у Риму, Сање Влаховић. Стоји понуда Лекићу да преузме синдикалну организацију пензионера у Бару коју сада води господин Влаховић. Наравно, имао би обавезу да, паралелно, помогне Сањи Влаховић да се боље снађе у Риму и да јој омогући да преузме бројне контакте којима располаже још од времена када је он био амбасадор у Италији“, каже саговорник портала УЈЕДИЊЕЊЕ.

Такође би могао да јој помогне и да предаје на универитету La Sapienza, након што је њен докторат у Црној Гори “пострадао“, каже наш информер.

4 КОМЕНТАРА

  1. ОБАВЈЕШТАВАМ ЈАВНОСТ ДА СЕ ЛЕКИЋ НЕЋЕ БАВИТИ ПОЛИТИКОМ, ЈЕР ПРАВО НА САЗИВАЊЕ ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ4 МОЖЕ ТРАЖИТИ И ПОТРЕБАН БРОЈ ДЕЛЕГАТА СКУПШТИНЕ, КАКО ПИШЕ У СТАТУТУ. ДОВИЂЕЊА ЋАКИ. ШТЕТА.

  2. КАД ЋЕ ПОЧЕТИ ПЕНЗИОНЕРИ, ИНВАЛИДИ, НАЦИОНАЛНЕ СТРАНКЕ ДА СЕ ГРУПИШУ ОКО ЗАЈЕДНИЧКОГ ПРОГРАМА. ПОСКРАЈНИТЕ ОВЕ ДОСАДАШЊЕ ВОПОЗИЦИОНЕ ЛИДЕРЕ КУМИМ ВАС БОГОМ.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here