ЕКСКЛУЗИВНО Горан Даниловић прихватио кандидатуру за предсједника Демоса

1
800

На вечерашњој сједници Градског одбора Демоса у Подгорици, након напуштања састанка од стране троје припадника струје Миодрага Лекића, донесена је једногласна одлука да тај орган Демоса предложи Горана Даниловића за новог страначког лидера, сазнаје портал УЈЕДИЊЕЊЕ. За такву одлуку гласало је 49 присутних чланова Градског одбора.

Даниловић је саопштио да има обавезу да прихвати кандидатуру “због свих људи који су у дугом низу година у његовом тиму за демократску борбу у Црној Гори“.

“Прихватам кандидатуру и користим прилику да вас замолим да се у свим обраћањима и наступима боримо цивилизовано, демократски и културно за нашу концепцију Демоса“, казао је смијењени предсједник Извршног одбора који не признаје такву одлуку Лекићевог крњег предсједништва.

Уколико му делегати на Изборној скупштини укажу повјерење, Даниловић је обећао да слику актуелног предсједника Миодрага Лекића неће скидати из просторија општинских одбора у којима је истакнута.

У Подгорици, у просторијама Градског одбора Демоса, нема Лекићеве слике.

Такође, досадашњи предсједник Извршног одбора Демоса поручио је да су у ту партију сви добродошли.

“Када постанем предсједник Демоса након Изборне скупштине, обећавам да нећу бити сметња Лекићевим пријатељима да остану у странци. Поново поручујем да Лекић у политичком животу није имао већег пријатеља од мене“, казао је вечерас Даниловић, сазнаје портал УЈЕДИЊЕЊЕ.

Даниловић је негирао да је у кумовској релацији са Гораном Радоњићем, предсједником Градског одбора Демоса у Подгорици и послаником у државном парламенту.

“Али могу да кажем да је он највећи пријатељ кога имам“, закључио је Даниловић.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here