Демократе: Екипо из “Кристала“, зна се – Милови најамници, слуге и сарадници су Андрија Мандић и Предраг Булатовић

4
544

Након монструозних, дебело неистинитих и увредљивих навода и ставова из посљедњег саопштења ДФ-а, постало је беспредметно свако даље изношење чињеница. Извињавамо се часним грађанима, нарочито опозиционим, који су морали све оно да читају. Извињавамо се нашим породицама које нијесу изабрале да трпе ове гнусне неистине које нам лијепе они којима се прсти лијепе за кољеницу док тјерају голоруке грађане да лијепе своја ребра уз пендреке. Ипак, јунацима из „Кристала“ укратко још ово:

Стидимо се што се и ви називате опозицијом. Стидимо се што смо принуђени да дијелимо скупштинске клупе са вама таквима. Стидимо се што ви такви представљате и једног јединог грађанина у Црној Гори, па макар и себе. Стидимо се што сте ви било што на друштвено-политичкој сцени Црне Горе. Стидимо се што постоје такви као ви који су спремни да продају вјеру за кољеницу. Стидимо се што сте 20 година за нос вукли часне опозиционе бираче, док су се вама свако мало лијепили прсти за туђе паре. Стидимо се што се и даље називате опозицијом након што сте продали Подгорицу, Андријевицу и Устав Црне Горе за шаку еврића. Стидимо се ваше спремности да преварите грађане цијеле једне општине и да продате Никшић за слободу. Стидимо се што и вас као и ДПС жестоко „подмазују“ формални и неформални центри моћи, мафија из Црне Горе, окружења и шире. Стидимо се што се опозиционим представницима грађана називају особе које, као и Мило, а зину – изговоре неистину. И притом не трепну. Стидимо се што се представници грађана друже и остварују пословне односе са највећим преварантом у историји Црне Горе и најбољим другом Света Маровића, Веселином Мујовићем. Стидимо се „јунака“ који се забаракадирају у Скупштину Црне Горе и у њој праве циркус кад заигра мечка пред њиховим, лично њиховим вратима, док чланови њихове стручне службе труну у притвору пола године. Стидимо се оних који у страху од Ђукановића моле његове посланике да не послушају наредбу „шефа“ и не дигну руку за скидање имунитета. Стидимо се што дишемо исти ваздух под нашим небом са истим људима који грађане желе да врате у 90-те, али не и себе и свој буђелар. Стидимо се ваших љепљивих прстију и дебелог образа. Стидимо се што имамо посла са „пљуни, па полижи“ људима. Стидимо се сваке вулгарности, примитивизма и простаклука које сте из малог мозга истресли за ових неколико дана. Гадимо се вашег напада на људину какав је Џенан Колић. Гадимо се вашег напада на људину какав је Невен Гошовић. Гадимо се ваших позива на линч наших чланова, симпатизера и функционера прије избора у Херцег Новом, који су перфиднији чак и од оног позива которског Савјета младих ДПС-а на линч Влада Јокића. Гадимо се вашег смисла за хумор који је на нивоу ваше тренутне подршке међу грађанима. Стидимо се ваше дволичности и спремности да у америчкој амбасади будете прозападни политичари и за НАТО, а у руској амбасади антизападни политичари и против НАТО-а. Стидимо се што морамо да се бавимо особама којима би требало да се позабаве надлежне установе које немају много додира са политиком. Не кајемо се што смо вам скоро сваки пут давали искрену подршку и пружали опозициону солидарност кад смо мислили да вам је било потребно, јер смо, прије свега, људи и не можемо да одговарамо за накнадне поступке нељуди.

После оваквих монструозних, умоболних и у сваком слову неистинитих напада лидера ДФ-а на Демократе и нашег предсједника, стављамо јавности на знање да немамо намјеру спуштати се на ниво ове групице профитера, продаваца избора и мешетара и са таквима било што више полемисати. Стога, овим обавјештавамо црногорску јавност да Демократе прекидају сваку могућу сарадњу, преписку и комуникацију са лидерима Демократског фронта и његовим искомплексираним дактилографом. Онима који са њима желе да воде „конструктивсн дијалог“ и да их слиједе у њиховим болесним наумима, желимо срећу на том путу. На локалном нивоу ћемо сарађивати са свим представницима ДФ-а који су истински опозиционари и борци за промјене. Грађанима Црне Горе дајемо ријеч да ћемо наставити низ побједа и да ћемо по цијену живота сигурно побиједити организовану криминалну групу звану Демократска партија социјалиста, шефа над шефовима организоване криминалне групе и највећег издајника у историји Црне Горе, Мила Ђукановића, неформалног шефа црногорског подземља Аца Ђукановића и њихове деценијске сараднике, слуге и најамнике Пеђу, Андрију и осталу братију!

И да поновимо: онај опозиционар или опозициони политички субјект који на било који начин уђе у преидзборну или постизборну коалицију са Миловим или Душковим, здравим или болесним, оваквим или онаквим ДПС-ом, биће означени за највеће издајнике у Црној Гори, веће чак и од лидера ДФ-а.

4 КОМЕНТАРА

  1. ДЕМОКРАТЕ СЕ ЖЕСТОКО БОРЕ СА КРИМОСИМА ДПС-а,А САДА МОРАЈУ И СА ХОШТАПЛЕРИМА ДФ.
    ОБАВЕШТАВАМО ЈАВНОСТ, ДА УСКОРО ИСТУПАЈУ У ПОДРШКУ БЕЧИЋУ:ТРИ ПАРТИЈЕ ПЕНЗИОНЕРА, ДВИЈЕ СРПСКЕ СТРАНКЕ ДВИЈЕ, ДИО БОШЊАКА, И ДЕСЕТАК НВО ОРГАНИЗАЦИЈА. БЕЧИЋ ИМА ШАНСУ.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here